Menu
Profesjonelle kokker velger gass
Med gass kan temperaturen raskt reguleres opp og ned. Derfor fortrekker de fleste profesjonelle kokker å arbeide med gass som energikilde i kjøkkenet. Gassblusset kan reguleres slik at kokken hele tiden har full kontroll over matlagingen.
Scroll ned

Gass i restaurantbransjen

Gass er en allsidig energikilde som kan brukes mange steder i hotell- og restaurantbransjen.

Med gass får du en holdbar og fleksibel løsning som er lett å håndtere. Mange restaurantkjøkken har allerede en gassgrill og -komfyr, men det er også mulig å velge ovner og oppvaskmaskiner som går på gass.

Ikke bare på kjøkkenet

Det er ikke bare kjøkkenet som kan dra nytte av LPG. Med terrassevarmere, gasspeiser og fakler, kan du forlenge sesongen og skape ekstra hygge for dine kundene.

Mobile løsninger

En av fordelen ved LPG er at de fleste apparater enkelt kan kobles til en flaske, og dermed blir meget mobile. Det gir deg bedre mulighet til å serve kundene utenfor huset, eller reise rundt på ulike kjøkkenfasiliteter ved spesielle arrangementer.

“Det er en herlig tanke at om vi belaster miljøet mindre, så sparer vi samtidig også 25 prosent på energiutgiftene.”

“For oss det er viktig at vi ikke selv må overvåke driften, som vi ellers må med en pelletsbrenner eller en oljefyr. Nå kan vi konsentrere oss om gjestene og være trygge på at oppvarmingen i hotellet, produksjonen av varmt vann til gjestene og alle applikasjonene i kjøkkenet fungerer.“

Læs hele Hotel E4s historie her