Menu
Store økonomiske besparelser med LPG i industrien
Ved å gå over fra olje til en LPG-løsning, kan mange industrivirksomheter oppnå store besparelser på energiregningen, og samtidig oppnå en betydelig reduksjon av CO2-utslippet.
Scroll ned

LPG til industrielle formål

Gass er en fleksibel og allsidig energiform som kan brukes mange steder i industrien. Ved å bruke gass får du på plass både en kostnadseffektiv energiløsning og lavere CO2-utslipp enn ved bruk av olje.

Primagaz leverer LPG til en rekke industrielle formål. Gassen lagres under trykk og har en ekstrem svært ren forbrenning. Velger din bedrift Når du som industrivirksomhet velger en LPG-løsning, kan du nyte godt av en stabil og effektiv varmekilde energikilde som med moderne utstyr enkelt kan legge til rette for mange løsninger tilpasset din produksjon. tilpasses alle produksjonsbehov.

Leveringssikkerhet og fjernavlesning av tanknivå

Vi vet at det er viktig for deg at du har en energiforsyningslogistikk sikrer at du ikke går tom. Derfor hjelper vi deg med både å dimensjonere tank i forhold til dine konkrete energibehov og gir mulighet til å overvåke tanknivå slik at du alltid har nok gass tilgjengelig til den daglige driften.

Vi har gjennom vår internasjonale nettverk tilgang til et av Europas største leverandørnettverk innen LPG.

"Det var viktig for oss å jobbe med noen som skjønte at dette var et løft for oss"

Einar Øgrey Industrisand er Norges eneste fabrikk som produserer sandblåsesand, eller blåsemiddel, som det heter i bransjen. Bedriften har forsynt skipsindustrien langs vestlandskysten med blåsemiddel siden 1981 og tørker opp mot 20 000 tonn sand i året.

Les hele historien her